Griezelig genieten: zo vier je Halloween in Assen!

22 oktober 12:41

“Trick or treat!” Dat betekent dat Halloween 2019 voor de deur staat. Het griezelfeestje wordt door heel Nederland steeds populairder en daarom hebben we de leukste Halloween-activiteiten van Assen voor je op een rij gezet. Afgelopen weekend vonden er zich al een aantal Halloweenfeestjes plaats en kon je pompoensnijden in de stad. Ook deze week staan er weer drie leuke activiteiten op het programma.

Trick or Treat bij Yankee Doodle
Zin in een angstaanjagend lekker all you can eat buffet voor het hele gezin voor maar €22,- p.p.? Kom dan op donderdag 31 oktober naar Yankee Doodle Assen. Het hele restaurant en buffet worden helemaal in Halloweensferen aangekleed. Spannend! Leuk weetje: alle verklede kinderen (t/m 12 jaar) gaan met een cadeautje naar huis. Bekijk hier de speciale Halloween actie. Wees er snel bij want vol=vol.

Halloween Disco MFA Kloosterveste
Tijdens de jeugddisco op zaterdag 2 november draait het om de spannendste feestdag van het jaar: Halloween! Van 19.00 – 22.00 zijn alle kids tot en met 14 jaar welkom in de grote zaal van de MFA Kloosterveen. Dit griezelige feestje is de gelegenheid om te verkleden als horror clown, heks of skelet. Wie komt er in het beste Halloween kostuum? Entree: €3,-

Halloween Flashtival in de Kleine Marktstraat
Altijd al een Halloweentattoo gewild? Op 2 november tijdens het Halloween Flashtival kan je terecht bij Knout, Angie en Yannick. Wie zich laat tatoeëren kan een gratis biertje halen bij de Witte. Ook is er een kunstexpositie route door de Kleine Marktstraat met trash art van From Trash To Art Shanx wat geëxposeerd wordt bij alle ondernemers van het mooiste straatje van onze binnenstad. Maar dat is nog niet alles! Benieuwd naar alle acties, activiteiten én natuurlijk de flashes? Ga snel naar het Facebook evenement.