Heel Nederland is enthousiast over de Formule 1 in 2020

9 maart 11:17

Trotse ondernemers Noord Nederland zetten paginagrote advertentie in zaterdageditie Telegraaf.

Meer dan 150 noordelijke ondernemers hebben vandaag een paginagrote advertentie geplaatst in de Telegraaf. Zij voeren gezamenlijk een campagne om de F1 naar Nederland te halen. De ondernemers zijn verenigt in de Business Club Grand Prix Assen 2020, beter bekend als BC GPA2020.

Sinds eind januari brengt BC GPA2020 het TT Circuit Assen onder de aandacht bij vele Nederlanders. Doel is in eerste instantie om de Formule 1 naar Nederland te halen, met een voorkeur voor het legendarische TT Circuit in Assen natuurlijk!

Assen is er klaar voor: de financiën zijn op orde, er zijn maar liefst 128.000 plekken per dag beschikbaar en qua logistiek is het TT Circuit een van de best bereikbare infrastructurele plaatsen in Nederland, met de trein, met de fiets, met de bus, qua hotels, als per auto….

Circuit Zandvoort ligt op Pole Position, tot en met 31 maart aanstaande. Wanneer Zandvoort om welke reden dan ook, geen overeenkomst bereikt met de FOM, staat Assen klaar om de Koningsklasse, inclusief alle Nederlandse fans van de autosport, met open armen te ontvangen.

De BC GPA2020 heeft reeds diverse campagnes gevoerd. Vorige maand werden er ruim twee miljoen brillen verspreid in heel Nederland met de #HupAssen, #HupZandvoort en de #HupNederland: Zet de (digitale) bril op, maak een selfie en post deze op de socials van GPA2020. Maak kans op geweldige prijzen zoals vier tickets naar de GP in Spa, vliegtickets naar Londen, gratis karten, kaarten voor het Afas Theater, diverse pretpakketten, F1 playstation stuur en nog veel meer! Voor meer informatie zie de website: www.nlgrandprix.com

“iedereen in Nederland is voor de Formule 1, jij toch ook?”