Help Maxime Delicatesse de beste van Nederland te worden!

11 april 10:47

Op 13 april 2018 zal het programma De beste van Nederland weer van start gaan waarbij ‘Maxime – Delicatesse’ op 20 april mee doet in de categorie ‘delicatesse winkels’.

Het programma van RTL4 laat elke week een categorie zien waarin de winkel die mee doet per provincie een Vlog mag maken om daarmee hun winkel te laten zien. Maxime Delicatesse is verkozen tot de beste Delicatesse winkel van Drenthe!

Als winnaar van de Provincie Drenthe doet ze mee aan de landelijke verkiezing en gaat ze de strijd aan met andere delicatesse winkels in Nederland. Vanaf vrijdag 13 april tot maandag 4 juni 2018 kunnen alle Nederlanders stemmen op degene die zij het beste vinden.

Maxime delicatesse is sinds 28 oktober 2016 gevestigd aan het Ceresplein in het centrum van Assen. Met een breed en uniek assortiment bieden zij klanten delicatesse uit eigen land en uit de rest van de wereld! Ze bieden onder andere aan: Hollandse kazen, buitandse kazen, olijven, tapas producten, Belgische chocolade, Italiaanse koekjes en in het bijzonder thee uit Sri Lanka. Maxime selecteert haar leveranciers zorgvuldig en laat uit diverse landen het beste overkomen. Daarnaast zijn ze specialist in bijzondere kadoverpakkingen en tevens leverancier van op maat gemaakte kerstpakketten. Tot slot worden er maandelijks unieke workshops gegeven om klanten kennis te laten maken met producten en hoe feestdagen lekkere inhoud te geven.

Help jij Maxime de beste delicatesse winkel van Nederland te worden?