Honk N JeugdTheaterSchool Drenthe Open dag in Assen.

2 oktober 9:50

Theaterkermis
Op zaterdag 7 oktober zet Honk N JeugdTheaterSchool Drenthe de deuren open van haar vestiging in Assen. In het kader van Oktober Kindermaand kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar kennis maken met Honk N en meedoen aan diverse theateractiviteiten. Het pand is speciaal voor deze dag omgetoverd tot een Theaterkermis. Er zijn theatrale kermisspelletjes in onze foyer en in de workshops maken deelnemers een korte voorstelling. Deze voorstelling spelen de deelnemers, aan het eind van de middag, voor hun ouders. alle activiteiten op deze dag zijn gratis.

Komend seizoen bestaat Honk N 5 jaar! En dat vieren we met allerlei leuke en extra activiteiten. Maar natuurlijk kun je dit seizoen ook gewoon bij Honk N terecht voor de spelcursussen, het maken van voorstellingen, de Theaterbende in samen werking met De Tamboer, De nieuwe Kolk en jeugdtheaterfestival Art of Wonder. Tijdens de opendag vertellen de docenten van Honk N je graag meer over deze leuke jeugdtheaterschool.

De opendag is zaterdag 7 oktober van 12:30 tot 16:00, voor een precies programma verwijzen wij u graag naar onze site: www.honkn.nl. Opgeven kan door een mail te sturen naar roel@honkn.nl voor vrijdag 6 oktober.