Hotel van der Valk Assen

28 november 10:01

Van der Valk Hotel Assen is een 4-sterrenhotel en ligt vlakbij de snelweg A28 richting Groningen. Het hotel is uitermate geschikt om talloze uitstapjes te maken. Het bekende TT-circuit en de Drentsche Golf & Country Club zijn vanaf het hotel binnen 10 minuten te bereiken.

Van der Valk Hotel Assen beschikt over 189 ruime en sfeervolle hotelkamers, variërend van Luxe kamers, Comfort DeLuxe kamers, Junior Suites, een Royal Suite, een Love Suite en maar liefst 2 Wellness Suites. Verder beschikt het hotel over achttien vergaderzalen, verschillende terrassen, een fitnessruimte, een solarium, de 28Hotelbar & Lounge, het à la carte Restaurant 28Dining, het Live Cooking restaurant 28Kitchen, fietsverhuurmogelijkheden, gratis draadloos internet en gratis parking.

Hotel Assen is hét meetingpoint van Noord-Nederland. Met een goede bereikbaarheid, 18 multifunctionele zalen en luxe uitstraling. Van kleine tot grote groepen, van eendaags tot meerdaagse congressen, van zakelijk tot particulier, bij Hotel Assen zijn de mogelijkheden eindeloos.

De achtertuin van het hotel bestaat tevens uit een groot bos- en heidegebied, ook vindt u daar de Baggelhuizerplas. Actief of ontspannen, jong of oud… in en om Hotel Assen is er altijd voor iedereen wel iets te doen.


Contactgegevens:
Balkenweg 1
9405 CC Assen

www.hotelassen.nl
info@assen.valk.nl
Tel: 0592-851515