IBIZA MARKET ON TOUR TIJDENS VERLIEFD OP IBIZA

3 februari 9:38

Woensdag 5 februari verkeert Theater DNK in Spaanse sferen met de musical Verliefd op Ibiza in de Grote Zaal en een speciale Ibiza Market on Tour in de foyerNa de succesvolle bioscoopfilm en televisieserie is het nu de beurt aan de musical om de harten van Assen en omstreken te veroveren.

Verliefd op Ibiza de musical
In de hartverwarmende musical van Rick Engelkes Producties, die overigens zelf een rol had in de eerste Verliefd op Ibiza-film, komt de familie van het vergeten popicoon Lex naar het Spaanse eiland. Tijdens deze hete zomer vindt iedereen de liefde in oude bekende of nieuwe gezichten, in nieuwe kansen, oude romances of het eiland zelf. Met Johnny Kraaijkamp, Chris Tates, Guido Spek, Laura Ponticorvo/Charlene Sancho, Mylène d’Anjou, Joris de Hoop en Samir Hassen.

Ibiza Markt on Tour
Geïnspireerd op de hippie marketen van Ibiza, brengt Hip & Happy Events op woensdag 5 februari Ibiza Markt on Tour naar het theater. Verwacht hippe kleding, handtassen, sieraden en Ibiza lifestyle producten. Aanmelden als standhouder? Neem dan contact op met Manon Weitering van Hip & Happy Events via de mail info@hipandhappyevents.nl of telefonisch 06-39680910.