Kans maken op een gratis diner voor twee op Valentijnsdag?

5 februari 14:05

Assen – Op vrijdag 14 februari vieren we de dag van de liefde. Veel stelletjes besluiten deze dag uit eten te gaan. Het is sowieso leuk om met je lief uit eten te gaan, maar op Valentijnsdag is dit nog specialer. Wat nog specialer is, is gratis uit eten gaan. Daarom organiseert Yankee Doodle Assen op Valentijnsdag een Valentijnsdiner waar bezoekers van deze avond kans maken op een gratis diner voor twee.

‘’Natuurlijk brengen wij ons Amerikaanse Funrestaurant ook in romantische sferen’’ vertelt eigenaar Gunhar Koops. ‘’Stellen betalen deze avond slechts €50,- om 2,5 uur onbeperkt te eten inclusief alle softdrinks. Onder de gereserveerde tafels, verloten wij één gratis diner voor twee. Liefde gaat tenslotte door de maag’’.

Ook kinderen zijn deze avond van harte welkom. De Nanny’s zullen deze avond de kids vermaken in de Kidsclub. Het thema van deze maand is: Piraten! Voor de kids (t/m 12 jaar) geldt het reguliere toegangstarief van €2,10 per levensjaar. Let op! Deze actie is alleen geldig op vrijdag 14 februari en niet te combineren met andere acties en/of kortingen. Wees er snel bij, want vol = vol! Reserveren voor dit Valentijnsdiner kan via deze link.

Datum: vrijdag 14 februari

Tijd: Tussen 17:00 tot 19.30 uur kun je aan tafel

Locatie: Borgstee 9 Assen

TAFEL RESERVEREN