Borrelen in Assen

| Dit is Assen

Iets te vieren of gezellig bijkletsen met vrienden en familie? In dit blog ontdek je de hotspots in Assen waar je kunt genieten van een gezellige borrel. Van een breed scala aan speciaalbieren tot met zorg geselecteerde wijnen en ambachtelijk bereide cocktails: het is er allemaal.

Horecaplein de Markt

Breng een bezoek aan het bruisende horecaplein de Markt: de ultieme spot voor gezellige borrels en ontspannen momenten. Ontdek de vele plekken met een breed aanbod aan heerlijke drankjes en borrelhappen. ‘s Zomers zitten de terrassen vol en geniet je van een prachtig uitzicht op de Kop van de Vaart. Ook voor een lekker diner ben je hier op de goede plek met onder andere de Italiaanse, Franse en Spaanse keuken.

Horecaplein de Brink

Horecaplein de Brink, een van de meest karakteristieke pleinen in Assen, verwelkomt je met zijn charmante sfeer. Gunstig gelegen nabij het Drents Museum, is het de ideale plek om te ontspannen na een museumbezoek. In de zomer bloeit het plein op met gezellige terrassen en de verfrissende waterfontein, perfect voor zowel borrelende volwassenen als spelende kleintjes.

Nog meer inspiratie - Breng ook eens een bezoekje aan deze gezellige locaties en laat je verrassen door de unieke sfeer

Ontdek culinair Assen

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor lekker eten en drinken in de stad? Assen kent vele gastvrije plekken en gunt ieder wat wils. Of je nu zin hebt in een snelle hap of een onontdekt culinair hoogstandje, in Assen kun je het vinden.

Bekijk alle horeca in Assen