Ontbijten in Assen

| Dit is Assen

Een lekker ontbijtje scoren in Assen? Wij hebben een aantal smakelijke tips op een rijtje gezet waarmee je dag zeker weten goed begint. Van een snelle hap tot uitgebreid tafelen, in dit blog lees je waar je de meest verrukkelijke ochtendmaaltijden kunt vinden.

City Hotel de Jonge

Bij City Hotel de Jonge kun je genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, óók als je niet in het hotel verblijft. Elke dag van 7.00 tot 10.00 uur (op zaterdag, zondag en feestdagen tot 10.30 uur) staat er een uitgebreide selectie aan lekkernijen voor je klaar. Denk aan verse broodjes, warme gerechten, vleeswaren, kazen en zoetigheden. Een royaal en comfortabel begin van de dag.

De Bakker en de Schenker

Bij De Bakker en de Schenker word je tijdens het ontbijt verwend met heerlijk, vers brood van eigen bakker. Kies een van de ontbijtplankjes met zoet, hartig en gemengd beleg. Dat alles komt inclusief koffie of thee, vers sap en een lekker eitje. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook ruime keuze uit verschillende gebakjes en koekjes. Of je nu met vrienden ontbijt of rustig in je eentje, bij De Bakker en de Schenker begin je je dag goed.

Alsady Brood & Banket

Bij Alsady Brood & Banket beleef je een ontbijt vol met vakmanschap bereide lekkernijen. De broden, groot of klein, zacht of krokant, worden dagelijks vers gebakken. Proef de smaakvol belegde broodjes of ontdek de specialiteit: de heerlijke pide. En niets maakt het ontbijt completer dan een kopje van Alsady’s ambachtelijke thee. Voor een speciale gelegenheid of om iemand te verrassen, kun je ook een uitgebreid ontbijtpakket voor thuis bestellen.

HEMA

Ook bij de HEMA aan het Koopmansplein begint je dag goed. Het vernieuwde restaurant biedt een eigentijdse sfeer waar je dagelijks van 9.00 tot 11.00 uur kunt genieten van een heerlijk ontbijt. Maak een keuze uit de ontbijtdeals of ga voor een lekker vers broodje of gebakje, vergezeld van een heerlijke kop koffie of een smoothie. Een fijne manier om je dag smaakvol te beginnen.