Koopmansplein staat vol met betaalbare kunst tijdens Art Explosion

6 mei 10:20

Op zaterdag 1 juni staan het Koopmansplein en omgeving in het teken van kunst. Betaalbare kunst. Schilderijen, sculpturen, sieraden, kleding; voor iedereen is er iets kunstzinnigs te vinden. Ongeveer 50 kunstenaars presenteren hun werk aan het publiek. Ook zijn er workshops voor jong en oud, boeken en curiosa, eten en drinken, muziek en theater. Gelijktijdig vindt theaterfestival Art of Wonder plaats. Kortom: meer dan genoeg reden om een bezoek aan Assen te brengen!

Standhouders gezocht

Tevens is de organisatie op zoek naar standhouders die tijdens Art Explosion (betaalbare) kunst willen gaan verkopen op het Koopmansplein. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@art-explosion.nl.

ZATERDAG 1 JUNI / 9.00 – 17.00/ Koopmansplein 

Art of Wonder

Dit is een jeugdtheaterfestival voor alle leeftijden. Drie dagen lang staat de stad Assen in het teken van jeugdtheater dat geschikt is voor jong en oud. Ieder eerste weekend van juni haalt Garage TDI juweeltjes, prijswinnende en tot de verbeelding sprekende voorstellingen uit binnen- en buitenland naar Assen. Prachtige voorstellingen spelen op straat en op bijzondere locaties in de stad. Met de Gouveneurstuin als het kloppend hart van het festival.

Twee weken voorafgaand aan het festival vinden er diverse activiteiten plaats in de wijken en op scholen in Drenthe. Daarnaast zijn er seminars in de Werkplaats Havenkwartier, omtrent de ontwikkelingen binnen het jeugdtheater, cultuureducatie en ondernemerschap. Art of Wonder is onderdeel van Drents JeugdTheater Garage TDI. Garage TDI is het huis voor jeugd- en jongerentheater, waar alle expertise op het gebied van theater voor deze doelgroepen aanwezig is.