Laat je rondleiden door de vernieuwde De Bonte Wever

22 november 13:26

Ongetwijfeld heb je de afgelopen anderhalf jaar gezien of gehoord dat De Bonte Wever een flinke metamorfose heeft ondergaan. De ijsbaan is verdwenen en op die plek is in recordtempo gebouwd aan een uitbreiding van het hotel, twee nieuwe restaurants, een Grand Café, congres- / evenementenhal, extra (vergader)zalen, nieuwe entree en parkeerplaatsen. Her en der worden nog wat puntjes op de spreekwoordelijke I gezet, maar inmiddels is alles al volop in bedrijf.

De Bonte Wever kan zich voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar het resultaat en wat er nou precies allemaal gebeurt in dat grote complex waar je wellicht al veel over gehoord hebt. Daarom organiseert ze op zondag 9 december een serie rondleidingen voor iedereen die geïnteresseerd is en die het leuk vindt om een kijkje te komen nemen. Tijdens de rondleiding laat De Bonte Wever met plezier het gehele complex zien en voorziet je daarbij graag van tekst en uitleg.
Je kunt kiezen voor een rondleiding om 11:00, 13:00 of 15:00 uur op zondag 9 december. Omdat er beperkt plaats is dien je je van tevoren wel even aan te melden via het formulier op www.debontewever.nl/uitnodiging. Lukt het niet via het formulier, dan kun je ook even bellen met 0592 356000.