Laatste kaarten Edwin Evers Band in De Bonte Wever!

30 november 11:16

Wie zaterdag 8 december naar het optreden van de Edwin Evers Band in De Bonte Wever in Assen wil, doet er verstandig aan niet te lang meer te wachten met het bestellen van kaarten. De band rondom de populaire radio DJ trekt al jaren volle zalen en ook voor dit optreden vliegen de kaarten de deur uit. Het zijn dan ook de allerlaatste kaarten die inmiddels in de verkoop zijn en deze zijn verkrijgbaar via de website van De Bonte Wever.

Als je het over de Edwin Evers Band in De Bonte Wever hebt zou je bijna van een jaarlijkse traditie kunnen spreken. En dat is ook niet zo raar, want direct na een optreden van de band komen er zoveel verzoeken binnen om ze weer terug te laten komen, dat we eigenlijk niet anders kunnen dan dat ook gewoon te doen, aldus De Bonte Wever. En met liefde, want de band onder leiding van Nederlands’ bekendste DJ, Edwin Evers, is simpelweg steen,- en steengoed.

En dus maakt De Bonte Wever zich ook nu weer op voor een onvergetelijk optreden vol met bekende hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90 aangevuld met recenter werk. Of zoals de band zelf aangeeft: “Een show vol met eigen interpretaties van de muziek van onze helden, zowel akoestisch (in een meerstemmige setting) als versterkt en van prachtige ballads tot de meest swingende nummers en medleys”.

De band bestaat uit: Allard Buwalda (saxofoon), Bert Meulendijk (gitaar), Rik Mol (trompet), Ferry van Leeuwen (zang), Hilvert Roorda (toetsen), Jeroen Rietbergen (piano), Jel Jongen (trombone), Maxine (zang), Michel van Schie (bas), Sandra Sahupala (percussie), Serge Plume (trompet), Tessa Boomkamp (zang en Drums) en last but not least Edwin Evers zelf (zang en drums).

Voorprogramma: STRAIGHT ON STAGE
Straight on Stage zal het publiek 8 december opwarmen en met gouden hits van vroeger mee terug te nemen naar ‘the good old days’. Een show vol energie en passie waarbij de grootste klassiekers worden teruggebracht met schreeuwende gitaarsolo’s, jankende orgelpartijen en onverstaanbare zangteksten. In een driedelig pak (zonnebril meegerekend) zullen de mannen elke show streven naar het volbrengen van hun missie: Bringing back the music from yonder years. Because memories are the fuel for happiness and joyfulness. Join our cause!

Kaartverkoop
De allerlaatste kaarten voor het optreden van de Edwin Evers Band op zaterdag 8 december in De Bonte Wever zijn verkrijgbaar via de website van De Bonte Wever en bij de receptie van De Bonte Wever zelf. Kijk voor meer informatie op: www.debontewever.nl/events.