Lekker eten en creatief bezig zijn met de meiden!

15 augustus 14:11

Hoe leuk is het om je eigen Herfstkrans te maken! Op woensdag 2 oktober is dit mogelijk bij Food & Fun Restaurant Yankee Doodle. In samenwerking met Bianca’s Homestyle organiseren zij het perfecte meidenavondje uit. Mooie kransen maken, lekker creatief bezig zijn en de teambuilding verhogen. Dit gebeurt natuurlijk niet op een lege maag.

‘’Voordat de workshop begint zorgen wij voor een heerlijk buffet’’ vertelt eigenaar Gunhar Koops. ‘’ Met meer dan 150 verschillende gerechten waar je uit kunt kiezen, is er voor iedereen keus genoeg. Vlees, vis, kip, vegetarisch, nacho’s, curry’s and much much more. Te veel om op te noemen’’. Met ons nieuwe systeem hoef je hier niet op te wachten en brengen wij de gerechten aan tafel. Wanneer het eten weer een beetje afgezakt is, neemt Bianca’s Homestyle het over en gaan de deelnemers bezig om de mooiste herfst- en kerstkransen in elkaar te zetten.

Tijdens deze workshop wordt je geholpen van A tot Z.  Mocht je er even niet uitkomen, dan sta ik voor je klaar om te helpen waar nodig’’ aldus Bianca Appeldorn-Vos. De eerste ronde worden er kleine kransen gemaakt en de tweede ronde een grote krans. Om de vriendinnenavond helemaal compleet te maken zorgt Yankee Doodle tussen de workshops door voor lekkere desserts zoals ijs en toetjes! Bekijk hieronder het hele programma:

17.30 uur – Start Dinerbuffet
19.00 uur – Krans 1 (klein)
20.00 uur – Dessertbuffet
20.30 uur – Krans 2 (groot)
+- 21.00 uur – einde Workshop Fun Diner

De kosten voor deze Workshop i.c.m. een Fun Diner bedragen €45,- per persoon inclusief alle alcoholvrije drankjes. Voor deze workshop is er plek voor minimaal 20 deelnemers. Opgave kan door HIER te klikken of een mail te sturen naar info@yankeedoodle.nl. Opgeven kan tot donderdag 26 september!