Live optreden Navarone bij Warenhuis Vanderveen

22 november 11:33

Zaterdag 24 november is er een live optreden van Navarone om 16.00u op de muziekafdeling van Warenhuis Vanderveen te Assen. Op de dag ervoor verschijnt hun nieuwe album ‘SALVO’. Er zullen nummers van hun nieuwe album gespeeld worden en na afloop is er de gelegenheid om een album te laten signeren.

Navarone is ontstaan als een muzikaal project tussen zanger Merijn van Haren en gitarist Kees Lewiszon en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de Nederlands beste, meest veelzijdige en meest gewaardeerde rockbands. Navarone gaat dit jaar tevens de strijd aan in het nieuwe seizoen van The Voice! Hiermee is de Navarone de eerste band ter wereld die aan de talentenjacht meedoet. Op 2 november was de band voor het eerst te zien met hun ‘blind audition’ en ging glansrijk door naar de volgende ronde.

SALVO is wederom opgenomen en geproduceerd met producer Joost van den Broek in Sandlane Recording Facilities. Echter, deze keer is er wel voor een andere aanpak gekozen, namelijk alles zo live mogelijk.