Midnightwalk zoekt ‘Midnight Talent’ voor lustrum editie

13 april 10:33

ASSEN – De organisatie van de Rabo Midnightwalk in Assen, Rotary Club Assen-Noord, zoekt talenten die willen optreden langs de route die de wandelaars op

14 september gaan afleggen. In deze speciale 10e lustrum editie gaat het om lokaal talent dat actief is in bijvoorbeeld toneel, dans, muziek of acrobatiek. Zij die meedoen krijgen een unieke mogelijkheid om zich te presenteren aan een groot publiek.

De talenten die belangstelling hebben op te treden worden van harte uitgenodigd zich bij de organisatie aan te melden. Acts die passen in de programmering en kwalitatief voldoende zijn, verdienen een plek langs de route. Iedereen uit Assen en omgeving, individueel of als groep, kan meedoen. Aanmelden kan via www.midnightwalk.nl of via assenmidnightwalk@gmail.com. Vergeet niet een link of een filmpje van je optreden mee te sturen.

Omdat de wandelaars qua tijd gespreid passeren, is een belangrijke voorwaarde dat de act doorlopend is, of snel herhaald kan worden. Verder moet het mogelijk zijn om de acts ’s avonds in de openlucht uit te voeren met eenvoudige middelen.

De Rabo Midnightwalk, de ‘Leukste Wandeling van Assen’, is inmiddels een bekend fenomeen. Op 14 september wordt deze wandeling voor het goede doel voor de tiende maal gehouden. In de afgelopen jaren deden bijna 2.000 wandelaars mee aan het evenement met een route van ruim 7 kilometer. Onderweg worden de wandelaars vermaakt met diverse vormen entertainment op verrassende plekken.

De Rabo Midnightwalk is een initiatief van Rotaryclub Assen Noord.