MKB-Retail presenteert zich tijdens de Promotiedagen Drenthe

8 mei 11:50

Het nieuwe bestuur van MKB-Retail Assen organiseert tijdens de promotiedagen Drenthe een bijeenkomst voor Retail ondernemers uit de Asser binnenstad. Het motto is daarbij: “Samen werken we beter!” Doel is kennis maken met elkaar, maar ook de met de nieuwe raadsleden en het Asser College. Dinsdag 15 mei is de gelegenheid elkaar te ontmoeten in de TT-Hall, aanvang 18:30 uur.

Assen staat aan de vooravond van een heel proces van verandering in de binnenstad. Er staat de komende jaren veel te gebeuren om de binnenstad van Assen levendig en bruisend te maken. De MKB-Retail ondernemers van Assen willen dat gaan oppakken; samen met de politiek, horeca, culturele partners, toerisme, vastgoed en de bewoners.

MKB-Retail Assen heeft daarom het initiatief genomen om een inspirerende bijeenkomst te organiseren om elkaar te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen. Naast ondernemers uit de Asser binnenstad en de bestuursleden van Vaart in Assen is het een goed moment om kennis te maken met de nieuwe gemeenteraad en het college.

Spreker is Ad Bastiaanse, gastdocent verbonden aan de Universiteit van Nyenrode. Hij zal de aanwezigen op een ludieke en humorvolle wijze de spiegel voor houden over wie ze zijn en hoe ze samen iets kunnen bereiken. Bastiaanse is een uitermate begenadigd spreker, die de zaal aan het denken zal zetten en dat op een uiterst inspirerende manier gaat doen. Hij weet dat altijd op een relativerende en treffende wijze te doen, gelardeerd met een flinke dosis humor.

Na afloop biedt MKB-Retail de aanwezigen een borrel aan en is er gelegenheid om met elkaar ontspannen in gesprek te gaan. Een unieke gelegenheid voor Asser binnenstadondernemers om de Drentse Promotiedagen te bezoeken, de nieuwe raadsleden en het aanstaande college te leren kennen en elkaar te ontmoeten.

Wanneer: dinsdag 15 mei a.s. vanaf 18.30 uur tot +/- 21.30 uur.
Waar: Promotiedagen Drenthe, Arena van de TT-hal, De Haar 11 te Assen