Modelspoorclub Assen op zaterdag 10 februari Penta

24 januari 13:03

Tweemaal per jaar organiseert de MSC Assen een modelspoorbeurs, waarbij er volop gelegenheid is voor inkoop, verkoop of ruil van allerhande zaken op modelspoorgebied. De aanwezige handelaren zorgen voor een ruim en gevarieerd aanbod. Tijdens elke beurs is er minimaal één modelbaan te bewonderen en kunt u natuurlijk met uw vragen op modelspoorgebied terecht bij de aanwezige clubleden.

De eerstvolgende modelspoorbeurs wordt gehouden op:

zaterdag 10 februari 2018

van 10:00-15:00 uur in:

Gebouw Penta van het Dr. Nassaucollege

Beurs
Op de modelspoorbeurs is een grote modelbaan van N-spoor uit Nijmegen in schaal N (1:160) te bewonderen en er is volop gelegenheid om uw vragen op Modelspoor-gebied te stellen aan de aanwezige clubleden. Tijdens de demo van het trein besturingsprogramma “Koploper”, wordt uitleg gegeven over analoog, digitaal en computer gestuurd rijden. Ook zorgen de aanwezige handelaren voor een ruim en gevarieerd aanbod van allerhande zaken op modelspoorgebied.
Aanbod

Naast nieuwe/gebruikte modeltreinen en railmateriaal van diverse merken vindt u op onze beurs toebehoren als huisjes, bomen, modelauto’s, poppetjes en ook onderdelen, elektronica en boeken. De modeltreinen kunnen ter plaatse door onze leden worden getest op de aanwezige testbaan.

Zie ook: http://www.mscassen.nl/beurs.htm

Adresgegevens:
Industrieweg 3
9402 NP Assen
(ingang aan de A.H.G. Fokkerstraat)
Entree: € 3,00 p.p. en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis (mits onder begeleiding