Muziekspektakel – The Best Of Britain in De Bonte Wever

1 maart 14:53

Muziekspektakel The Best Of Britain in De Bonte Wever The Best Of Britain is een avondvullend muziekspektakel met de allergrootste hits van Engelse bodem. Vrijdag 9 maart doet de populaire tour De Bonte Wever in Assen aan en dat wordt een feest van herkenning door topmuzikanten en vocalisten waaronder Syb van der Ploeg en Edward Reekers! Van The Beatles tot Robbie Williams en van Coldplay naar George Michael, Queen, Supertramp en alles wat daar tussenin zit komt vrijdag 9 maart voorbij.
Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee zijn de vocalisten én samen met vijf topmuzikanten brengen zij een avondvullende show vol nostalgie en meer recente wereldhits.
Sommige bezoekers zeiden na afloop van eerdere shows dat ze hun hele jeugd weer opnieuw beleefd hadden en anderen dat ze de hits van nu in combinatie met het wat oudere materiaal zo te gek vonden. Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten. Maar de mensen op het podium genieten zelf ook. Met volle teugen zelfs en dat is te zien. Het motto van The Best of Britain is dan ook ‘gedrevenheid’ en dat levert een spetterend muzikaal spektakel op en een avond om nooit meer te vergeten.
Kaarten voor The Best Of Britain zijn te bestellen via www.debontewever.nl/events of telefonisch via 0592-303777. Daarnaast zijn kaarten direct af te halen bij de receptie van De Bonte Wever.