Nieuw bioscoop programma in de week van Koningsdag

25 april 16:32

Een weekendje bioscoop kan goed uitpakken
Het is een weekje waar vooral het weekend er goed uit springt met op de zaterdag Koningsdag en de Avengers Marathon op de zondag dus Marvel-fans opgelet! Op zondag 28 april kun je in Bioscoop DNK genieten van ruim 5,5 uur lang spektakel, actie en spanning van de bovenste plank! Een unieke kans om de films ‘Avengers: Infinity War’ en ‘Avengers: Endgame’ achter elkaar in de bioscoop te zien in 3D.

Programma
18:30 – Avengers: Infinity War 3D
21:00 – Pauze
21:15 – Avengers: Endgame 3D

Avengers: Infinity War
Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Avengers: Endgame
De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios.