NIEUW ELECTRONISCH MUZIEK FESTIVAL OP 29 SEPTEMBER IN DE GOUVERNEURSTUIN

31 juli 7:00

Op zaterdag 29 september wordt Assen een festival rijker: Uhm in the heart of Assen. Koop Hier je tickets!

Uhm…in the heart of Assen is een ééndagsfestival van electronische muziek met Dj’s uit Barcelona, Ibiza, Engeland en Nederland, een mini hippie- en tweedehands markt en verschillende food trucks. Het is een dans feest voor jong en oud. De gouverneurstuin wordt omgedoopt tot festivalterrein en wordt opgevrolijkt met kleurige decoratie en gezellige zitjes. De internationale Dj’s draaien van deep house tot melodische techno.

Uhm in the heart of Assen gaat over samen eten en samen relaxen maar bovenal om samen dansen ongeacht leeftijd. Het festival nodigt ook families met kinderen uit en geeft ze uit een eigen VIP plek (Vermaak In’t Park) tot 17:30 uur. Hier kunnen ze zich verkleden en hebben ze een eigen dansvloer met VIP arrangement 🙂

Het zowel in Spanje als in Nederland wonende organisatie duo Uhmpire Music brengt de spaanse zwoele sfeer naar de stad met dit nieuwe muziek festival. Aan de Costa Brava en op Ibiza organiseren ze club nights “Uhm…” ,een underground party voor melodische techno liefhebbers. De sfeer van de vele chill-out en sunset beach clubs op Ibiza (Experimental Beach, Atzaro) en de techno festivals en clubs van Barcelona (Brunch in the Park) is een grote inspiratie bron geweest voor Uhm in the Heart of Assen. Het duo wordt organisatorisch verstrekt door Assenaar Ronald Obbes en Bart de Bruin.

De ‘early bird’ tickets zijn nu online te koop HIER:
Early bird: 5 euro
First release: 7,50 euro
Regular en aan de kassa: 10 euro Kinderen tot 12 jaar hebben vrij entree.

Inmiddels is de eerste Dj bekend gemaakt.
Kijk voor de line-up op www.facebook.com/uhmintheheartof