NIEUW IN ASSEN: ASSER TRAP+ HAP

23 april 8:25

De organisatie van de bekende Culinaire Wandelingen in Assen, gaat ook op de fiets: een nieuw initiatief om naast de Culinaire Wandelingen nu ook op de fiets Assen te gaan verkennen.

Er zijn twee routes uitgezet langs “de randen van Assen”, die telkens begeleid worden door twee gidsen. Er is een route langs de zuidkant van Assen uitgezet, met o.a. een stop in het restaurant van de Golfbaan. Een tweede route gaat langs de noordkant van Assen en kent een stop in de Herberg van Loon. Onderweg vertellen ervaren gidsen over de bijzonderheden, historie langs de routes. En op een paar plaatsen wordt lekker gegeten.

Alle fietstochten vertrekken vanuit het Duurzaamheidscentrum in het Asser Bos, waar de gasten worden ontvangen met koffie en taart. Hier is ook het eindpunt met een heerlijk dessert.

De fietstochten zijn ongeveer 25 km lang en duren de hele middag. Ook zeer geschikt voor elektrische fietsen. De groepsgrootte is ca 15 personen.

CULINAIRE WANDELINGEN GROOT SUCCES

De Culinaire Wandelingen zijn in Assen een groot succes en daarom zijn er twee nieuwe data gepland. Onder leiding van stadsgidsen wordt de historie van Assen verteld en wordt er in de binnenstad van Assen op een paar plaatsen heerlijk gegeten. Ook deze aktiviteit duurt een hele middag. Groepsgrootte ca 20 personen.

DATA/TIJDEN

Fietstocht Zuid: Zaterdag 18 mei – 13.00-17.30 uur

Fietstocht Zuid: Zondag 21 juli – 13.00-17.30

Fietstocht Noord: Zondag 23 juni – 13.00-17.30

Fietstocht Noord: Zaterdag 3 augustus – 13.00-17.30

Culinaire Wandelingen: Zondag 16 juni en Zondag 8 september (tijdens Kunst aan de Vaart). Beide wandelingen duren de hele middag.

AANMELDEN/MEER INFORMATIE:

culinairassentevoet@gmail.com

UITNODIGING OP DE KOFFIE

De organisatie van de Asser Trap + hap en de Culinaire Wandelingen, nodigt u uit voor

de koffie op VRIJDAG 26 APRIL om 11.00 UUR IN HET DUURZAAMHEIDS-CENTRUM IN HET ASSER BOS. U kunt kennismaken met de organisatie en er is meer informatie over de tochten. Meld u zich even aan op:

culinairassentevoet@gmail.com. Wij hopen u te mogen begroeten.