Nieuw bij Life Coach Carla Gorter: Combi Coaching!

11 januari 9:20

In 2013 opende Life Coach Carla Gorter de deuren van haar praktijk in Assen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle praktijk waar Carla op een persoonlijke manier mensen begeleidt bij o.a. persoonlijke ontwikkeling, hoog sensitiviteit, bewustwording, burn-out, mindset, levensvragen, enz. Carla richt zich op het positief benaderen van het leven, haar doel is mensen weer te verbinden met hun hart. Als er vanuit het hart geleefd wordt is de kans op succes en geluk het grootst.

Wat nieuw is, is dat Carla een samenwerking is aangegaan met fotografe Marianne Peters. Samen bieden zij Combi Coaching aan, dit is een aanvulling op de consulten die Carla geeft.

Combi Coaching betekent dat er een combinatie wordt gemaakt van coaching en een fotoshoot in één.

Het hebben van een goed zelfbeeld is allesbepalend van hoe iemand tegen het leven aankijkt. In haar praktijk komt Carla dagelijks mensen tegen die zichzelf naar beneden halen, zichzelf kleiner maken als dat ze werkelijk zijn. Hierdoor voelen zij zich ongelukkig, onzeker en dit belemmert hen om de stappen te zetten in het leven die ze diep van binnen graag zouden willen zetten. Carla gaat met deze mensen aan de slag waardoor zij inzicht krijgen in hun eigen denken en doen. Maar denken en doen is één kant van het verhaal, de andere kant van het verhaal is ‘zien’ en daar komt Combi Coaching in beeld.
Fotografe Marianne Peters en Carla gaan samen met de cliënt op pad, bijv. de natuur in of naar de fotostudio en daar worden prachtige foto’s gemaakt.

In een totaal ontspannen sfeer is er een interactie tussen Marianne, Carla en de cliënt. Er worden mooie gesprekken gevoerd maar er is vooral ook plezier! Door deze ontspannen manier van werken kan Marianne in de persoonlijkheid kruipen van diegene en zodoende de schoonheid en persoonlijkheid vastleggen op de gevoelige plaat.

De cliënten zien zichzelf op de foto zoals ze normaal gesproken nog nooit naar zichzelf hebben gekeken. De ervaring heeft inmiddels geleerd dat dit een enorm positieve boost geeft aan het zelfbeeld en zelfvertrouwen van iemand.

Kortom: Combi Coaching is een waardevolle aanvulling op de coachingsgesprekken die Carla heeft met haar cliënten. Het laat de mensen zien wie zij werkelijk zijn in al hun glorie en van hieruit kunnen zij prachtig verder open bloeien!