Nieuwe drumleraar bij Asser Drumschool Daisybell

29 augustus 11:32

Nu bijna het nieuwe schooljaar weer begint worden de drumlessen ook weer opgestart. Giovanni Timmermans eigenaar van de drumschool geeft al 22 jaar met plezier les in Assen en doordat er zoveel interesse is in drummen heeft Giovanni altijd een 2e docent bij de drumschool, vanaf dit seizoen is dit een nieuw gezicht genaamd Stefan Schmohl.

Stefan is een enorm gedreven professionele docent die met veel passie muziek maakt en kan overbrengen aan de leerlingen. Hij heeft onlangs zijn diploma behaald als professioneel musicus, speelt in verschillende bands en geeft les op verschillende locaties in Noord Nederland.

Voor nieuwe leerlingen die kennis willen maken met Stefan en drummen is er een speciale actie. 4 drumlessen voor maar liefst 35 euro! De actie is voor alle leeftijden en een eigen drumstel is niet nodig. Deze actie is alleen geldig voor de maanden september en oktober.

Maak kennis met drummen en ervaar hoe leuk het is om met muziek bezig te zijn.

Leerlingen die een proefles of meer informatie willen, kunnen een kijkje nemen op www.drumschooldaisybell.nl of bel 06-24335500.