Nieuwe schoonheidssalon geopend in de binnenstad van Assen

2 oktober 9:30

Assen – Na lang wachten en voorbereiden was het eindelijk zo ver: La Chèl is geopend en klaar voor klandizie. In het pand aan de Vaart NZ 80a is er de samenwerking tussen Wilma’s Hairworld en La Chèl een feit.

Voor eigenaresse Rachèl Oosterhoff is het eigenlijk een logische plek om La Chèl te openen: “Mijn moeder werkt hier al jaren als kapster”. Ook haar oma is als schoonheidsspecialiste werkzaam, het zit dus eigenlijk in de familie.

In de salon is ruimte voor gezichts- en lichaamsbehandelingen, maar ook nagels en make-up worden niet vergeten. Er wordt gewerkt met de merken Skeyndor voor gezichtbehandelingen en make-up van Pupa. Ook voor een bruidsarrangement kan men hier terecht. Daarnaast zullen er op korte termijn workshops gegeven worden.


Een salon openen is niets nieuws voor Rachèl. Ze begon haar salon namelijk op de zolder bij oma. Nu heeft zij Marsdijk verruild voor een mooie plek aan de rand van het centrum. 

Tijdens de opening afgelopen zaterdag was het druk, een goed teken. Niet alleen vrienden en familie, maar ook buren en belangstellenden kwamen langs. Voor een ieder die zaterdag een behandeling boekte, was er kans op een mooie prijs. Verschillende prijzen zijn uitgedeeld van collega ondernemers, van kortingen tot behandelingen of een goodiebag van onder andere Maxime delicatesse.