Nieuwe uitzendorganisatie in Assen: Werk Bij Personeelsdiensten

19 januari 10:05

ASSEN, 18 januari 2018 – Assen heeft er vanaf 1 januari 2018 een uitzendbureau bij: Werk Bij Personeelsdiensten. Een persoonlijke benadering, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn de belangrijkste kenmerken van het nieuwe bedrijf, dat is gevestigd aan de Pottenbakkerstraat.

Werk Bij is geen doorsnee-uitzendorganisatie. De persoonlijke benadering staat voorop. Onze klanten zijn bij ons geen nummer. Wij willen hen goed leren kennen, voordat we voor hen aan de slag gaan. Daarom krijgen werkzoekenden en opdrachtgevers bij ons altijd eerst een gesprek, zodat we precies weten met wie we te maken hebben en waar ze behoefte aan hebben. Dan is de kans op een succesvolle match het grootst’’, zegt oprichtster Lotte van der Bij.

De medewerkers van Werk Bij beschikken over veel kennis en een jarenlange ervaring in de flexbranche. Hierdoor kennen ze de behoeftes in de markt en weten ze waar de knelpunten liggen. Zo nodig werken ze ook buiten de gewone kantoortijden.

Werk Bij richt zich vooral op het midden- en kleinbedrijf en bemiddelt voor uitzendwerk, detachering en payroll. Naast personeelsbemiddeling biedt de nieuwe organisatie een groot aantal andere diensten aan, zoals functionerings- en beoordelingsgesprekken, opstelling van functieprofielen, ziekteverzuimbegeleiding, outplacement, loopbaanontwikkeling en beheer van personeelsdossiers. Ook geeft het bedrijf advies over wet- en regelgeving, salariëring en cao-vraagstukken.

De nieuwe uitzender werkt met vaste aanspreekpunten voor zijn klanten en is buiten kantooruren telefonisch bereikbaar.

8 februari is de opening van het nieuwe kantoor. Vanaf 16.00 uur is iedereen van harte welkom om te komen kennismaken met het enthousiaste Werk Bij team.