Nooit meer je vrienden kwijtraken met de TT Festival app

30 mei 14:55

Het TT Festival heeft een vernieuwde app. Met de nieuwe app kun je niet alleen de time table zien, maar je kunt ook nog je eigen time table maken. De app stuurt je vervolgens een pushbericht dat jouw optreden begint. Zo hoef je geen optreden te missen.

En de app kan nog veel meer. In de TT Festival app zit ook een interactieve kaart waarop je precies kunt zien waar de podia zijn, de kermisattracties en waar de motoren ronken. Maar ook de toiletten, de free & safe parking en, indien nodig, de EHBO posten. Het leuke aan de app is tevens dat je een vriendengroep kunt aanmaken, hiermee kunt chatten en tijdens het festival precies kunt zien waar jouw vrienden zich op het festivalterrein bevinden.

Het Drents Museum heeft speciaal voor de TT Festival fans een bijzondere actie. Naast de aandacht die er voor Egbert Streuer op 28 en 29 juni in de TT Laan is, kun je met korting naar het Drents Museum om de volledige tentoonstelling te zien. Als je de TT Festival app download, vind je in de app een kortingscode. Met deze code krijg je tot 31 juli 2019 €5,- korting op een kaartje (max twee kaartjes per bestelling). De tentoonstelling over Egbert Streuer loopt nog tot en met 1 september 2019.
De TT Festival app is vanaf nu te downloaden: woov.com/TTFestival