Open repetitie CMV Oranje Assen

8 oktober 10:45
ERBO Fotografie

Assen– Christelijk muziekvereniging Oranje Assen opent donderdag 18 oktober haar deuren tijdens de jaarlijkse open repetitie. Vanaf 18.30 uur zijn alle jeugdige en volwassen muziekliefhebbers van harte welkom in het LTC-gebouw aan de Echtenstraat 61. De muzikanten van de fanfare nodigt graag jong en oud uit voor een nieuwe of weer op te pakken muzikale ervaring.

Heb je altijd al een muziekinstrument willen bespelen? Dan is dit je kans! Tijdens de muziekcarrousel kun jij proberen welk instrument jij leuk vindt. Aansluitend kun je kijken en luisteren bij de repetitie van de Orange Youth Band. Ben je helemaal enthousiast geworden, dan kun je lessen nemen bij de eigen muziekopleiding van CMV Oranje. Heb jij die lessen niet meer nodig, wil jij je oude hobby weer oppakken of aansluiten bij een orkest die staat voor niveau en gezelligheid? Dan zien we je graag bij de repetitie van het A-orkest om 19:45 uur.

Christelijke Muziekvereniging Oranje is een fanfare die sinds het jaar 2004 uitkomt in de 2e divisie. Het orkest bestaat uit ruim zeventig spelende jeugd- en volwassen leden en staat onder leiding van Johan Gerkes. De fanfare laat zich horen binnen en buiten Assen. Zo organiseren zij 3 november een najaarsconcert met Christelijke muziekvereniging Wilhelmina Hoogeveen en op 8 en 15 december een kerstconcert met het Emmens Mannenkoor. Op donderdag 13 december viert Oranje de kerst met de bewoners van zorgcentrum Anholt.

De muziekvereniging heeft haar eigen muziekopleiding met daarbij twee jeugdorkesten. Heeft een leerling al een tijdje muziekles? Dan mag deze zich aansluiten bij de Orange Kids Band (OKB). Op het moment dat het A-diploma is behaald, mag de leerling zich aansluiten bij de Orange Youth Band (OYB). In de OYB wordt gerepeteerd met leeftijdsgenoten tussen de 10 en 18 jaar. Goed muziek maken is daarbij het streven, maar laten we zeker gezelligheid ook niet vergeten!

Kun je niet wachten tot 18 oktober of wil je graag meer informatie? Dat kan via www.oranjeassen.nl of secretaris.oranje.assen@gmail.com