Opening Mooi Verhaal

13 november 9:30

Onder grote belangstelling is vanmorgen in ’t Forum de kerkelijke PopUp-winkel Mooi Verhaal geopend. Ouder genot van de klanken van de stadspiano moest het publiek wachten tot exact twaalf uur toen stadspredikant Bert Altena de deur van het slot haalde. Binnen werd de oude ANWB-praatpaal onthuld waarin oud-stadsdichter Egbert Hovenkamp II voor elke dag een poeem heeft ingesproken. Vervolgens kregen de belangstellenden een rondleiding door de winkel.

Aansluitend vond de eerste activiteit van deze editie van Mooi Verhaal plaats. Een alternatieve Asser Dialoog met Enic Odaci, eindredacteur Nieuw Wij.

Popupwinkel Mooi Verhaal is een initiatief van stadspredikant Bert Altena en wordt alweer voor het derde jaar op rij georganiseerd. De locatie van de tijdelijke kerkelijke winkel is evenals voorgaande jaren in ’t Forum.┬áTer gelegenheid van de opening en in verband met Sint Maarten, kreeg iedereen een zakje kruidnoten.

Popupwinkel Mooi Verhaal is tot 6 januari 2018 wekelijks geopend van woensdag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 17:30 uur.