Opera Familia met Noon of the Proms in De Bonte Wever

25 januari 13:14

Zondag 11 februari kun je in De Bonte Wever in Assen genieten van het ‘Classic meets Pop’ zingende gezin Opera Familia. Onder de noemer Noon of the Proms nemen ze je tijdens deze middagshow op geheel eigen wijze mee op reis langs bekende evergreens uit de afgelopen 100 jaar.

Noon of the Proms is een groot feest van herkenning met een oergezellig interactief karakter. Van Rieu tot Bocelli, van Parelvissers tot Slavenkoor, van Vera Lynn en The Andrews Sisters tot Ramses Shaffie het komt allemaal voorbij in een puurheid zoals alleen deze familie dat weet over te brengen.

Opera Familia brak als ‘Classic meets Pop’ zingend gezin door, na hun Nederlandse TV debuut in Holland’s got talent in 2011. Met een gouden album, de Populariteit Award 2012, een eigen TV Special, diverse succesvolle theater tournees in eigen land en talrijke internationale concerten hebben zangers/songwriters Carla, Paul en Belinda sindsdien een stevige plaats veroverd in de Muzikale Show Biz.
Kaarten voor de middagshow ‘Noon of the Proms’ op zondag 11 februari zijn te bestellen via www.debontewever.nl/events, bij de receptie van De Bonte Wever of telefonisch via 0592 303777. Een ticket kost € 18,50 en het optreden begint om 14:00 uur.