Peter R. de Vries doet een boekje open tijdens Derde Dinsdag

8 oktober 10:19

Dinsdag 16 oktober gaat DNK van start met een nieuw seizoen van de ‘Derde Dinsdag’, het programma waarbij landelijk bekende sprekers uitweiden over een maatschappelijk relevant thema. Niemand minder dan Peter R. de Vries komt naar Assen om invulling te geven aan deze avond. Hij vertelt over zijn werk als misdaadverslaggever en over zijn betrokkenheid bij bekende zaken zoals de Holleeder-zaak. Diezelfde middag is er signeersessie van De Vries in de Bruna.

De nieuwe reeks ‘Derde Dinsdagen’ van DNK gaat 16 oktober van start met een editie in het teken van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Al jarenlang houdt De Vries zich bezig met de grootste moord- en verdwijningszaken. Zo beet hij zich vast in misdrijven als de Holloway-zaak, de ontvoering van Freddy Heineken en natuurlijk de zaak rondom de dood van Nicky Verstappen. Peter R. de Vries is al decennialang Nederlands bekendste misdaadverslaggever. In deze rol stond hij tegenover mening (moord)verdachte, waarvan de meest beruchte misschien wel Willem Holleeder is.

De Vries kent de zussen Astrid en Sonja Holleeder goed, stond op Willem Holleeders dodenlijst en is getuige in de strafzaak tegen de topcrimineel. Hoe is het om bij deze zaak betrokken te zijn? Tijdens de Derde Dinsdag op 16 oktober vertelt Peter R. de Vries over het strafproces tegen Holleeder en gaat hij in op zijn werk als misdaadverslaggever. Voorafgaand aan de Derde Dinsdag is De Vries ’s tussen 17:00 en 18:00 uur in de Bruna, in warenhuis Vanderveen, aanwezig voor een signeersessie van zijn boeken ‘De Ontvoering’ en ‘PS Dit is Vertrouwelijk’.

Meer informatie en tickets via www.dnk.nl.