Promo-Tour 2018 van het Asser Mannenkoor van start in Baggelhuizen.

30 maart 16:09

Het Asser Mannenkoor start op donderdag 12 april a.s. haar promotietour langs Asser wijken en wel in de wijk Baggelhuizen e.o.

Het koor presenteert zich dan in MFA Het Schakelveld aan de Witterhoofdweg. De mannen brengen een gevarieerd en interactief programma met zeker ook eigentijdse muziek. En u mag ook meezingen! Dirigent Bert Lammers heeft de muzikale leiding en voor begeleiding zorgt pianist Jan de Roos.

Binnenkort worden onder de leiding van een nieuwe dirigent meer nieuwe stukken ingestudeerd. Een mooie gelegenheid voor nieuwe zangers om zich aan te sluiten bij het koor. Er is weer plaats in elke stemgroep. Kom op 12 april alvast sfeer proeven. Enthousiast geworden kunt u later vrijblijvend de repetities van het koor bezoeken. Deze worden gehouden vanaf 3 mei elke donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in Buurthuis De Schulp aan de Buizerdstraat in Assen. Maar eerst is iedereen welkom op 12 april in Het Schakelveld. En de toegang is gratis. Meer informatie over het koor is te vinden op www.assermannenkoor.nl