Reünie Ladder naar Succes

8 mei 12:04

Workshopreeks helpt al vijf jaar ondernemers op weg. 

De Ladder naar Succes bestaat vijf jaar! In die vijf jaren zijn een groot aantal deelnemers – met behulp van de workshopreeks – gestart met hun bedrijf. Tijd om al deze oud-deelnemers samen te brengen tijdens een reünie op 17 mei in De Drentse Zaak.

In 2014 stond de eerste editie van de Ladder naar Succes op het programma. Sindsdien deden honderden mensen mee aan de gratis workshopreeks van De Drentse Zaak en Werkplein Drentsche Aa. Hoog tijd om onder het genot van een hapje en een drankje gezamenlijk bij te praten, te netwerken en te horen waar iedereen mee bezig is. Op veler verzoek organiseert De
Drentse Zaak daarom op donderdagavond 17 mei een reünie, speciaal voor oud-deelnemers.

De Ladder naar Succes is ontwikkeld voor (beginnende) ondernemers. Bij het starten van een onderneming komt namelijk veel kijken: denk aan plannen schrijven, de financiën en verzekeringen. Tijdens de workshopreeks kunnen deelnemers profiteren van de kennis en ervaring van gevestigde ondernemers. Zij geven namelijk de acht verschillende workshops. Spreker tijdens de reünie is Ingrid van Goor, eigenaar van Bureau Pro en succesvol oud-deelnemer van de Ladder naar Succes. Daarnaast is er tijdens de avond natuurlijk alle ruimte om gezellig bij te praten.

Win een flexplek voor een maand!
Wil je eens werken op een andere plek dan thuis? Tussen andere ondernemers en in een prachtig pand? Tijdens de reünie wordt onder oud-deelnemers ook een maand gratis flexwerken (in één van de zomermaanden) in De Drentse Zaak verloot.

Aanmelden
Ben je oud-deelnemer van de Ladder naar Succes en kom je graag naar de reünie? Aanmelden kan via info@dedrentsezaak.nl of via de evenementenpagina op de website:
https://www.dedrentsezaak.nl/evenementen/ladder-naar-succes-de-reunie

Locatie
Beilerstraat 24, 9401 PL Assen
Parkeren kan voor en achter het pand.
Je kunt eventueel uitwijken naar de parkeergarage aan de Torenlaan.