Ruim 300 jeugdleden van FC Assen springen tijdens de kerstvakantie bij Jumpstyle Assen

10 januari 9:17

Maandag 24 december opende Jumpstyle Assen de deuren voor ruim 300 jeugleden van FC Assen. De jeugdleden tussen de 6 en 15 jaar oud konden samen met hun teamgenootjes genieten van het springplezier wat Jumpstyle Assen te bieden heeft.

De feestelijke dag begon vroeg in de ochtend. Voor 10:00 uur liepen de jongste kinderen – van 6 en 7 jaar – de grote springhal binnen. Samen met hun ouders gingen ze op zoek naar de tafeltjes die voor ieder team waren klaargezet. Vol spanning wachtten zij hier op verdere uitleg. Om 10:00 uur was het zo ver, na de uitleg kon het springplezier dan eindelijk beginnen. Ouders genoten van een kopje koffie of thee, en de kinderen vermaakten zich op de vele aaneengeschakelde trampolines.

Na de jongste teams kwamen later in de ochtend ook de oudere teams Jumpstyle Assen bezoeken. Dat zij al meer springervaring hadden was duidelijk te zien. Van de stunttoren en in de foampit werden gave sprongen gemaakt. Ook wisten een aantal kinderen wel raad met de Gymeyes camera die bij Jumpstyle Assen aanwezig is. Hiermee werden vele sprongen gefilmd. De kinderen konden hun sprong daarna delen op social media of naar zichzelf mailen om later te bekijken.

De dag werd afgesloten met de oudere jeugdteams. De teams met jongens onder de 15 genoten van het springen en aten daarna met elkaar een patatje. Jumpstyle Assen kijkt terug op een geslaagde dag vol springplezier en hoopt vaker zulke leuke groepen te mogen ontvangen.