showerpower voor kamp Moria

9 juli 8:09

Op zaterdag 14 juli van 14:00 uur – 17:00 uur vindt op de Groeiplek in Assen een benefietconcert plaats voor Stichting ShowerPower. ShowerPower wil zoveel mogelijk mensen uit kamp Moria op het Griekse eiland Lesbos de gelegenheid geven om op een schone en veilige plek te douchen.

Op dit moment zitten in Griekenland op het eiland Lesbos 7000 vluchtelingen opeen gepakt in een overvol kamp Moria wat berekend is op 2500 mensen. In het zwaar vervuilde kamp is tekort aan alles; water, voedsel, onderdak, kleding, zorg, sanitaire voorzieningen.

Zie ook dit nieuwsitem van de NOS https://nos.nl/artikel/2192961-verboden-rondleiding-in-vluchtelingenkamp-moria-het-is-een-bende.html

Het programma is nog niet compleet, maar in ieder geval zal het duo Sunrise (Janny Westervaarder en Selina Koen) live optreden. Kunstenares Ruth Bugel zal schilderijen  exposeren die ook te koop zijn en waarvan de opbrengst naar ShowerPower gaat. Will Vos en Ruth Bugel die beide als vrijwilliger bij ShowerPower hebben gewerkt zullen iets vertellen over hun ervaringen op Lesbos.

De opbrengst van hapjes en drankjes gaan ook naar het project.

Voor de benefietmiddag  vragen we een vrijwillige bijdrage, ook dit gaat naar ShowerPower.

Datum: zaterdag 14 juli
tijd: 14:00uur – 17:00uur
Locatie: de Groeiplek, Zevensterstraat 19, Assen
Opgave: groeiplek@gmail.com

Kun je niet komen, maar wil je wel graag doneren? Het rekeningnummer van ShowerPower is:

NL 51 TRIO 0338 8088 68
Stichting ShowerPower

https://www.showerpower.eu
https://www.facebook.com/SPSLesvos