Signeersessie Janet Baron-Lopers – Zwiet in de Haanden

22 januari 12:41

Op donderdagmiddag 24 januari van 15.30 tot 17.00 uur is Janet Baron- Lopers bij Van der Velde Boeken Assen te gast om haar nieuwe boek Zwiet in de haanden te promoten en te signeren.  Er alle gelegenheid om met de auteur in gesprek te gaan en uw boek te laten signeren. 

(Signeersessie// Boekverkoop // Datum: donderdag 24 januari // Tijdstip: 15.30 uur – 17.00 uur // Locatie: Van der Velde Boeken Assen // Entree : gratis)

Na het succesvolle debuut van de bundel Zaand in de leerzen, komt schrijfster Janet Baron-Lopers uit Laaghalerveen op de markt met een nieuwe verhalen-bundel ‘Zwiet in de haanden’ De bundel bevat korte verhalen met uiteenlopende thema’s, waarbij de lezers een glimlach zullen afwisselen met ontroering en spanning. De verhalen zijn prachtig beeldend in het Drents geschreven

Janet Baron- Lopers

Janet Baron-Lopers is geboren in de Voele Riete en woont op Leeghaolerveene, net onder Assen. Ze schrijft in het Drèents. Ze zit in de schrieverskring ‘Goeie Zin’, verbonden aan het Huus van de Taol.  Regelmatig publiceert ze in het Drèentse tiedschrift ‘Zinnig’ Janet schreef mee aan de winterse verhalenbundels ‘Vörst’ (2012), ‘Nachtvörst’ (2015) en ‘Kold’ (2018) uitgegeven door Het Drentse Boek. Ze heef meerdere prijzen gewonnen met haar verhalen.