Sint Maarten in Assen 2019: de tips van dit jaar!

5 november 10:03

Op 11 november staat Assen in het teken van Sint Maarten. De straten worden verlicht door alle prachtige lampionnen van de kinderen. Verlegen gezichtjes die zingend langs de huizen en winkeliers gaan voor een snoepje of stuk fruit. Naast het lampion lopen hebben we twee leuke tips voor jullie op een rij gezet. Lees jullie mee?

Lampionnentocht Marsdijk
Wil jij meelopen met een echte lampionnentocht? Dat kan in Marsdijk! Iedereen is welkom en deelname is gratis. Het verzamelpunt is De Dissel en het vertrek om 17:15 uur. Voor alle lopers is er snoep, fruit, chocolade en speelgoed. Hoe leuk is dat? Vergeet je lampion niet!

Actie: Hoe gaan jullie verkleed naar de lampionnentocht? Als cowboy, prinses, brandweer of unicorn? Er is een toffe prijs voor diegene die het leukst verkleed is tijdens de Lampionoptocht. Doe je mee?

Sint Maarten-optocht Peelo
In de wijk Peelo wordt al 33 jaar iets aan de viering van Sint Maarten toegevoegd: de Sint Maarten-optocht. Honderden kinderen maken samen een lampionwandeling door de wijk. Doe je mee aan deze grote optocht? Verzamelen om is 17:15 uur achter de Albert Heijn in Peelo.

Benieuwd naar wat er nog meer te doen is in deze drukke feestmaanden? Vind de leukste uit-tips in onze uitagenda en like ons op Facebook.