Sluiting PopUp-winkel Mooi Verhaal

2 januari 9:29

Na vier weken ‘pop-uppen’ is het einde van Mooi Verhaal in zicht. Zaterdag 5 januari opent de pop-upwinkel deze editie voor de laatste keer haar deuren in winkelcentrum ’t Forum en zijn alle kraampjes bemand met vrijwilligers van de verschillende goede doelenorganisaties om uitleg te geven over producten en activiteiten en zijn er een aantal mooie aanbiedingen.

Stadspredikant Bert Altena is zeer tevreden over deze vierde editie. “Ondanks dat we een kortere periode open zijn geweest hebben we een hogere omzet gehaald. Dat is vooral voor de goede doelen die betrokken waren fantastisch natuurlijk! Daarnaast hebben we ook weer een aantal mooie activiteiten georganiseerd.”

Vier jaar geleden had Altena de primeur met een kerkelijke pop-upwinkel. Gezien de plannen die er liggen om een deel van winkelcentrum ’t Forum te slopen was dit hoogstwaarschijnlijk de laatste keer dat gebruik kon worden gemaakt van het oude postkantoor. “Wij hebben al die jaren fantastisch samengewerkt met de ondernemers in ’t Forum”, blikt Altena ietwat weemoedig terug. “Ik kan ook nog niet zeggen of er volgend jaar weer een pop-upwinkel komt. Ik hoop het uiteraard wel. We hebben alle jaren veel belangstelling gehad.”

Zaterdag 5 januari sluit de pop-upwinkel haar deuren. Die dag zijn alle betrokken goede doelen organisaties aanwezig om uitleg te geven over hun producten en over de projecten die gesteund worden. Altena: “Ik nodig iedereen daarom ook van harte uit om nog één keer onze winkel te bezoeken.” De volgende goede doelen organisaties zijn deze editie vertegenwoordigd en zijn zaterdag 5 januari aanwezig: Plaats de Wereld , Zulu Aid, Super Mirthe, Nederlands Bijbelgenootschap, Eboo, Shower Power, Visio, VVV, Mooi Verhaal, Unicef, Daat Drenthe, Amnesty International, Wereldwinkel en Centrum for Social Action.