Sportsvision breidt aanbod uit met unieke Outdoortrainingen

23 november 10:38

Trainingsadvies- en Testcentrum Sportsvision in Gasteren, start met een uniek trainingsaanbod. Naast het specifiek begeleiden van sporters in conditie- en krachttraining worden onder de noemer Outdoor Vision nu ook outdoor trainingen toegevoegd.

Outdoor Vision is een combinatie van bootcamp, crossfit en krachttraining. Nieuw is het speciaal voor deze trainingen gemaakt outdoorrek met uitdagende functionele materialen. Dit zorgt ervoor dat iedereen op elk niveau nu ook in de buitenlucht kan werken aan de grondmotorische eigenschappen: uithoudingsvermogen, snelheid, kracht, lenigheid en coördinatie.

Outdoor Vision is mogelijk als small group en als personal training. Bij een small group training wordt onder begeleiding van een trainer in een groep van maximaal acht personen getraind. Bij personal training train je volgens een persoonlijk schema, afgestemd op het doel en mogelijkheden van de sporter, onder begeleiding van een trainer die je motiveert en stimuleert. De trainingen zijn in principe altijd buiten, bij te slecht weer wordt de training verplaatst naar binnen.

De eerste training is woensdag 29 november om 19:00 uur. Wilt u meedoen, geef u dan op via sportsvision@online.nl. Later instromen kan altijd. Wilt u eerst weten of het wat voor u is dan kunt u een proefles aanvragen. Voor meer informatie kijk op onze website www.sportsvision.nu of kijk op onze Facebookpagina.