Sprezzatura Italië Weekend

22 juli 13:10

Op 28 en 29 september vieren we de Sprezzatura Italië zomerafsluiting in de Asser binnenstad! Een weekend bomvol GRATIS animatie, muziek en activiteiten voor iedereen. Het is ook nog eens koopzondag! Kom je ook?

Op de grootse Sprezzatura Fashion Saturday vindt een MEGA modeshow plaats. Het hart van deze bonkende modeshow is op het Koopmansplein op een opvallend podium met uitlopers naar alle hotspots in de binnenstad. Een event waarin Assen de allernieuwste mode- en lifestyle producten op een bijzondere wijze presenteert. Zet deze maar alvast in je agenda, want bij dit spektakel wil je écht aanwezig zijn!

Op de Sprezzatura koopzondag wordt de binnenstad omgetoverd tot een Italiaans feestje voor het hele gezin. Op elke hoek van de straat is iets te doen! Bezoek het allerlaatste ‘In de Tuin’ evenement, speel mee met het Gladiator XL spel op het Koopmansplein, springplezier bij de Brinkstraat op het springkussen Castello Piccollo of ga als echte Italiaanse bakker aan de slag bij Maxime Delicatesse.

Deze activiteiten zijn slechts een voorproefje. Nieuwsgierig naar meer? Het volledige programma met activiteiten zal binnenkort bekend worden gemaakt! We hopen jullie allemaal te zien tijdens het Sprezzatura Italië weekend.

Meld je aan via het facebookevent en blijf op de hoogte! Binnenkort meer…