Stadscoöperatie OngeEikt Assen opent deuren

5 september 12:26

Het is zover! Stadscoöperatie OngeEikt Assen is een feit. Het eerste kantoor van de Stadscoöperatie wordt geopend op 7 september aan de Pottenbakkerstraat 24 in Assen en daarmee zijn we ook echt van start!

Wat is de Stadscoöperatie OngeEikt?

De stadscoöperatie biedt ruimte en ondersteuning voor kunstenaars, ambachtslieden en dienstverleners. Het doel is ondersteunen: het samenbrengen, inspireren en stimuleren van ambachtslieden, dienstverleners en kunstenaars en alle andere betrokkenen. Het stimuleren van duurzaam handelen en ondernemen. Commercieel een gezonde organisatie zijn en maatschappelijke belangen behartigen van haar leden. Wij zijn in januari dit jaar van start gegaan en nu is de Stadscoöperatie een officieel feit. Van idee naar uitvoering in 8 maanden tijd, daar zijn we natuurlijk super trots op! Reden voor een feestje ?

Je bent van harte uitgenodigd op onze Officiële Opening! Zaterdag 7 september om 14.00 uur is hét moment dat we onze eerste locatie zullen openen.

Kom gerust wat eerder, mede initiatiefnemer SuperMirthe’s Lichtpuntjes houdt open huis vanaf 12.00 uur.
De andere initiatiefnemer Eelste – Tiny House XS zal aanwezig zijn met een sale van vilten producten. En de coopleden van het eerste uur, waaronder Een Kus van Nora, Indianroots en Zelfsprekend zullen eveneens hun producten en diensten tentoon spreiden

Waar: Pottenbakkerstraat 24 in Assen. De champagne staat koud. Zien we je dan?

Onze naam OngeEikt is een woordgrapje.
Geijkt is een beproefd pad, of een meetinstrument, zoals een weegschaal, die vast ligt en waarmee je vaart op de zekerheid dat je goed zit. Het is een bekend pad, waar men op kan vertrouwen dat het een goed pad is. Het is eerder begaan en daarmee dus beproefd, geen verrassingen en misschien zelfs wel vastgeroest.
OngeEikt is open, (nog) niet afgesteld op de norm, ruimte voor nieuwe inzichten, ontwikkelingen, ontdekken en het maken van fouten om weer van te leren en te groeien. OngeEikt is bovendien de Eik die symbool staat voor zoveel: kracht, wijsheid, verbinding tussen hemel en aarde en bijnamen draagt als ‘koning van het bos’ ‘de mariaboom’ en de heilige boom was in verschillende tijden van onze beschaving. Spreekt jou dit aan of wil je graag meer weten van ons en onze leden, kom dan gerust naar ons feestje op 7 september aan de Pottenbakkerstraat 24 in Assen.