Summerbreak 2019 komt eraan!

10 augustus 9:16

De Summerbreak staat weer voor de deur! Van maandag 19 augustus tot en met donderdag 22 augustus (van 10:00 tot 16:00 uur) organiseert Vaart Welzijn het jaarlijkse evenement. De Baggelhuizerplas transformeert weer tot een terrein vol leuke en sportieve activiteiten voor jong en oud.

Programma
Er staat een leuk programma klaar.
Zo kunnen ouderen meedoen met een workshop voedsel uit de natuur, er is een verhalen verteller en kunt u schaken, wandelen en fi etsen. Kinderen kunnen waterfi etsen, kano├źn of lasergamen. Ook is er een buitenglijbaan. Je kunt lekker opgeruimd het nieuwe schooljaar in, want nieuw is de kinderrommelmarkt. Nieuw is ook een
speciale woensdagavond voor de oudere jeugd (12+). Voor de allerkleinsten staat er een springkussen en is er peuterdans. Donderdag staat de grote stormbaan weer voor iedereen klaar. Dit jaar is deze met 250 meter groter dan ooit!

Veel informatie van verschillende organisaties
Summerbreak is ontstaan uit het idee om Assenaren die niet op vakantie kunnen, een leuke tijd te geven in de laatste week van de zomervakantie. Er is nog veel meer. Op het gebied van welzijn geven verschillende organisaties informatie over geld besparen, een gezonde leefstijl, zorgen voor naasten en het aanvragen van een bijdrage om kinderen mee te kunnen laten doen aan sportieve of creatieve lessen. Vaart Welzijn organiseert de activiteiten samen met bedrijven, stichtingen en (sport)verenigingen uit Assen.

Kom jij ook?
Aanmelden kan op de dag zelf op het terrein bij de aanmeldtent. Deelname is gratis. Wil je meer weten over Summerbreak? Neem dan contact op met het buurtteam in jouw wijk. De contactgegevens vind je op www.vaartwelzijn.nl. Of mail naar summerbreak@vaartwelzijn.nl.