TERUG VAN WEGGEWEEST – ZOMERACTIE JUMBO ASSEN EN BIOSCOOP DNK

11 juli 8:53

Assen, 10 juli 2019 – Bioscoop DNK en Jumbo Assen slaan wederom de handen ineen voor een mooie zomeractie die vanaf begin vakantie van start gaat. Bij aankoop van geselecteerde actieproducten ontvangen gasten van de Asser Jumbo’s een voucher, die recht geeft op het 2e bioscoopkaartje gratis tijdens de inleverperiode van 26 augustus t/m 8 september.

“Een mooie manier om de Assenaren een warm welkom thuis gevoel te bezorgen en Jumbo Assen is met haar vier filialen natuurlijk een perfecte partner om een dergelijke actie mee op te tuigen”, aldus Sales Manager Peter van der Linde van DNK. Ook Jumbo Assen is blij dat er wederom een samenwerking tot stand is gekomen, laat filiaalmanager Albert de Jong weten. “Met deze actie willen we het boodschappen doen nog aantrekkelijker maken, door onze gasten te verrassen met een mooi extraatje in de vorm van een bioscoopuitje.”

Het persmoment was op dinsdag 9 juli 2019 bij Jumbo. Filiaalmanagers Albert de Jong, Nienke Visser, Stephan Hogeveen en Harm Jan Moes waren namens Jumbo Assen aanwezig. DNK werd vertegenwoordigd door Peter van der Linde. Van woensdag 10 juli tot en met dinsdag 27 augustus kunnen klanten van de Jumbo filialen in Assen bij aankoop van geselecteerde actieproducten een voucher voor een gratis tweede bioscoopkaartje krijgen. Deze zijn te verzilveren in de periode van 26 augustus tot en met 8 september.