The Dirty Daddies naar De Bonte Wever Assen!

30 augustus 10:54

De Nederlandse spektakelband ‘The Dirty Daddies’ komt vrijdag 17 januari naar De Bonte Wever tijdens haar grootste clubtour ooit. De kaartverkoop voor dit optreden in het kader van de ‘Grand Theft Audio Tour’ concert start maandag 2 september.

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. Zeer klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af.

Komende winter gaat de band met hun grootste clubtour in haar 7-jarige bestaan het land door en deze ‘Grand Theft Audio Tour’ doet 17 januari De Bonte Wever aan.  Het zinderende zevental zorgt  overal voor een feest-explosie die zijn gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects waar je een oorlog zou kunnen winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty!

Kaarten voor The Dirty Daddies zijn vanaf maandag 2 september verkrijgbaar via www.debontewever.nl, telefonisch via 0592 356000 of bij de receptie van De Bonte Wever.

Voor meer informatie kijk op www.debontewever.nl of blijf op de hoogte via het Facebookevent (klik HIER)