Theaterklucht Medisch Centrum Best in De Bonte Wever!

28 oktober 12:09

Aanstekelijke klucht vol gezonde grappen!

Donderdag 21 november kun je in De Bonte Wever in Assen terecht voor een avond onbezonnen lachen, want dan brengt Theater van de Klucht een tv-hit op de planken! Medisch Centrum Best is een knipoog naar de immens populaire ziekenhuisserie uit de jaren negentig en een hit in theaters door het hele land. Kaarten voor deze hilarische voorstelling zijn verkrijgbaar via www.debontewever.nl.

Een ziekenhuisbezoek wordt nooit meer hetzelfde… Maak bij de opnamebalie kennis met de strenge hoofdzuster die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar patiënten. Maar ‘gelukkig’ is er nog de slungelige stagiair om de afdeling draaiende te houden. Het ziekenhuis lijkt last te hebben van de wet van Murphy. Alles wat fout kan gaan, gaat mis. Wat doet trouwens die dokter elke keer op de gang? En wie ligt er toch op de uitslaapkamer? Pak je ponskaart er vast bij, want een bezoek aan het ziekenhuis is nog nooit zo leuk geweest!

Rollen in ‘Medisch Centrum Best’ worden vertolkt door Arijan ‘Adje’ van Bavel, Marloes van den Heuvel, Onno Innemee en Sabine Beens. Een flinke uitdaging, want de vier acteurs vertolken gezamenlijk vijftien rollen. Naast acteur is van Bavel ook als producent verbonden aan de theatervoorstelling. “Met ‘Medisch Centrum West’ als inspiratiebron, kan het eigenlijk al niet meer stuk”, aldus een enthousiaste Arijan. “Maar wie een vervolg op de serie verwacht, komt van een koude kermis thuis. Wij hebben er een heerlijk ‘kluchtig’ sausje overheen gegooid en toveren het theater om tot het gekste streekziekenhuis van Nederland!”  De regie van ‘Medisch Centrum Best’ ligt in handen van Paul van Ewijk.

Kaarten voor Medisch Centrum Best zijn verkrijgbaar via www.debontewever.nl, telefonisch via 0592 356000 of bij de receptie van De Bonte Wever. Voor meer informatie kijk op www.debontewever.nl.