VIERDE EDITIE ZING-MET-ME-MEE CAFÉ IN DNK

12 oktober 8:36

Zaterdag 14 oktober is de vierde editie van het ‘Zing-met-me-mee café’ in De Nieuwe Kolk. In samenwerking met Stichting Prinsessendag organiseert DNK dit evenement voor iedereen die graag al zingend beter wil worden in de Nederlandse taal, maar ook voor iedereen die er gewoon van houdt om uit volle borst mee te zingen met bekende Nederlandse hits.

In het ‘Zing-met-me-mee café’ draait alles om plezier met zingen. De middag begint met een kopje koffie of thee, waarna er een uur lang gezongen wordt in Studio1C van DNK onder leiding van dirigenten Josien van Beek en Akke Feenstra. Bekende nummers als onder andere ‘Iedereen is van de wereld’, ‘Dromen zijn bedrog’ en ‘Zij gelooft in mij’ staan op het muzikale programma.

DNK organiseert dit jaar viermaal het ‘Zing-met-me-mee café’, in samenwerking met Stichting Prinsessendag, vanuit het maatschappelijke doel van de bibliotheek om laaggeletterdheid aan te pakken. Zaterdag 14 oktober is de laatste editie in deze reeks. Op een muzikaal toegankelijke en vooral ook leuke manier, gaan de zangers aan de slag met de Nederlandse taal. Maar natuurlijk is iedereen welkom die er van houdt om uit volle borst mee te zingen met bekende Nederlandse hits van toen en nu. Muziek is tenslotte dé universele taal.
Meer informatie en gratis tickets via dnk.nl.