Vind jouw bouwspecialist op de beurs Bouwplan Thuis in Wonen!

6 januari 14:08

Van 24 tot en met 26 januari 2019 staat de Expo Assen weer in het teken van dé beurs over, (ver)bouw, wonen en duurzaamheid. Zo’n 80 bouw- en woonspecialisten presenteren zich op beurs Bouwplan Thuis in Wonen en helpen je bij het realiseren van je bouw- of verbouwplannen of bij het opnieuw inrichten van je huis of je tuin.

De kracht van kennis
Als je op zoek bent naar informatie voor je nieuwe huis, je verbouwing of de nieuwste duurzame ontwikkelingen, dan struin je vast het internet af op zoek naar nuttige informatie, nieuwe trends en buitenkansjes. Maar alleen deze online informatie is vaak niet genoeg. Want is het bedrijf deskundig en betrouwbaar? Is er een klik met het bedrijf en heeft men antwoorden op al jouw vragen? Op een beurs kun je kijken en vergelijken, en middels een gesprek kennismaken met maar liefst 80 professionals uit de bouw, duurzame en woonwereld. Het moet dan gek lopen als daar niet jouw ideale leverancier tussen zit!

Laat je adviseren door interieurstylist Georgia de Vlieger, winnares van het TV programma Designdroom
Georgia de Vlieger komt drie dagen naar de beurs om gratis interieuradvies te geven en trendpresentaties te verzorgen. Met Georgia hebben we de “beste interieurdesigner van Nederland” op de beursvloer. Op het interieur adviesplein verzorgt zij elk uur een gratis adviesgesprek. Schrijf je meteen in om een plekje te bemachtigen aan haar tafel. Stuur een mail met uw contactgegevens naar algemeen@planeffect.com om je in te schrijven.

Duurzaam wonen, het Drents Energieloket vertelt je wat je kan doen!
In de stand van het Drents Energieloket vind je alle informatie over het verduurzamen van je woning. Het Drents Energieloket is in het leven geroepen om woningeigenaren te informeren bij energiebesparing en duurzame opwekking van energie: Wat is er allemaal mogelijk? Zijn er subsidies voor? Welke stappen kun je nemen? Heb je vragen, het Drents energieloket voorziet je van onafhankelijk advies om ook van jou woning een duurzame woning te maken.

Meer informatie is te vinden op www.beursbouwplan.nl