Volleybalvereniging Sudosa-Desto opent seizoen feestelijk

2 september 8:46

Assen – Het (jeugd)volleybalseizoen 2019-2020 van Sudosa-Desto wordt zaterdag 7 september a.s. feestelijk geopend in sporthal Olympus in Assen. Het openingsfeest is voor alle jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar die kennis willen maken met het Cool Moves Volley, Smashbal en Sudosa-Desto. Het begint om 9:30 uur in sporthal Olympus. Tot 12:30 uur zijn er allemaal leuke en sportieve activiteiten. Na afloop worden de deelnemers getrakteerd op pannenkoeken. De toegang is gratis.

De Nationale Volleybalteams met oud Sudosa-Desto speler Robbert Andringa in de gelederen zijn (binnenkort) volop actief op het E.K. Met veel plezier wordt er gestreden en over de warming up van het Nationaal damesteam wordt volop gesproken. Voorts zijn de Sudosa-Desto spelers Fijs Folkerts en Patrick Dokter in Scheveningen onlangs Nederlands kampioen Beach Volleybal geworden onder 13. Deze positieve flow  brengt Sudosa-Desto graag mee in haar seizoens opening.

De Mini’s van het Jaar mogen het seizoen openen. Leuk om op deze dag kennis te maken met volleybal en de volleybal skills te testen.  Fun staat voorop en vele cool moves vaardigheden komen aan bod: o.a. smashen, springen, mikken, serveren,een set-up geven en passen. Ook is er een creatieve hoek waar andere talenten geoefend kunnen worden.

Halverwege wordt er een demonstratie gegeven waar de kinderen alle niveaus van het Cool Moves Volley kunnen zien.

Niet alleen de kinderen kunnen kennismaken met Sudosa-Desto, ook de ouders kunnen deze dag terecht voor aanvullende informatie en vragen over volleybal bij Sudosa-Desto. Tevens zijn er trainingsshirts te koop. De infostand staat in de kantine in sporthal Olympus.

Mini –afdeling
Het openingsfeest is onderdeel van de volle activiteitenkalender van de mini-afdeling van Sudosa-Desto. Er volgen onder andere nog het oefentoernooi, Smashbaltoernooien voor jongens, het open 2 tegen 2 toernooi en het ouder-kind toernooi. Traditioneel wordt het seizoen in juni afgesloten met het traditionele mini-kampweekend en het slotfeest!