Vrijwilligers gezocht voor Art of Wonder

19 maart 13:04

Wil jij op een festival aan de slag? Heb je zin om Art of Wonder 2019 tot een succes te maken? Hou je van (jeugd)theater en wil je deel uitmaken van het jeugdtheaterfestival Art of Wonder? Meld je dan aan als vrijwilliger! Art of Wonder 2019 vindt plaats in de binnenstad van Assen van 31 mei t/m 2 juni.

 

Voor de aankomende editie zoekt Art of Wonder weer enthousiaste vrijwilligers. We zoeken versterking voor verschillende functies. Je kan aan de slag als publieksbegeleider om de bezoekers van en naar voorstellingen te begeleiden en kaartjes te controleren, als kassamedewerker om alle bezoekers te informeren over het programma en kaarten te verkopen en als begeleider van de verschillende activiteiten in de Gouverneurstuin. Ook hebben we handige handen nodig voor de op- en afbouw van het festivalterrein.

 

Art of Wonder is een driedaags jeugdtheaterfestival met de binnenstad van Assen als podium. Ieder eerste weekend van juni komen op het festival prijswinnende en tot de verbeeldingsprekende voorstellingen. De Gouverneurstuin is het kloppende hart van het festival. Hier staan diverse theatertenten en een muziekpodium. Maar verspreidt door de hele binnenstad zijn voorstellingen te vinden op straat en in verrassende binnen locaties. Er is ruimte voor spel, workshops en fantasieprikkelende doe-activiteiten.

 

Rondom en tijdens het festival kunnen we veel hulp gebruiken. Aanmelden kan via ArtofWonder.nl. Heb je vragen over het aanmelden of wil je nog meer weten? Neem dan contact op via info@artofwonder.nl

Art of Wonder is onderdeel van Drents JeugdTheater Garage TDI. Garage TDI is het huis voor jeugd- en jongerentheater, waar alle expertise op het gebied van theater voor deze doelgroepen aanwezig is. Kijk op www.garagetdi.nl voor meer informatie.