VROUWENFESTIJN ZONTA DRENTHE: voor en door vrouwen!

12 oktober 14:26

Dit jaar organiseert Zonta Drenthe op vrijdagavond 13 oktober 2017 voor de vierde keer het: VROUWENFESTIJN ZONTA DRENTHE, voor en door vrouwen

Als relatie van (één van de leden van) Zonta willen we je graag uitnodigen om je aan te melden. Het Vrouwenfestijn biedt je ontspanning en beleving.
Vrouwelijke experts geven diverse workshops rond WORK LIFE BALANCE. Laat je verrassen door de uitgebreide TAPAS en muziek.

Doel vrouwenfestijn
De opbrengsten van het vrouwenfestijn komen geheel ten goede aan: Krijg een Kans (KEK) ‘Krijg een Kans’ stelt zich ten doel om vrouwen individueel of in groepsverband te stimuleren in hun ontwikkeling en zelfontplooiing. Zie vooral ook http://www.krijgeenkans.nl

Jouw bijdrage
De entreekosten voor deze avond zijn € 40 en komen geheel ten goede van dit goede doel. Naast de workshops zal er een loterij gehouden worden, ook de opbrengsten van de loterij komen ten goede aan KEK.

Ben je erbij?
Wil je bij deze heerlijke, inspirerende en gezellige avond zijn? Meld je da aan op de website www.vrouwenfestijn.nl en maak een keuze uit het professionele aanbod van workshops.
Graag tot ziens op vrijdag 13 oktober a.s.! Inloop vanaf 17.30, aanvang 18 uur, Podium Zuidhage.