Warenhuis Vanderveen presenteert Pure Joys for Moms & Kids

30 juli 8:50

In samenwerking met Warenhuis Vanderveen heeft Joyce Richters een nieuwe invulling gegeven aan de babyafdeling, die sinds 1916 gevestigd is in het warenhuis.

Na maanden van voorbereidingen, de verbouwing van de afdeling, is op 1 augustus de opening van Pure Joys for Moms & Kids. Joyce had al op jonge leeftijd passie voor de detailhandel. Ze had bijbaantjes in de winkel, studeerde Small Business & Retail Management en droomde van een eigen onderneming. Na haar studie is ze aan de slag gegaan bij een babyspeciaalzaak en als moeder van twee is deze branche een waar feestje. De herinrichting van de babyafdeling van het Asser warenhuis zag Joyce als een prachtige kans om haar droom te verwezenlijken.

Pure Joys is net een “snoepjeswinkel” voor iedereen die betrokken is bij een zwangerschap, geboorte en het opgroeien van een kindje. Je kunt er terecht voor een ruim assortiment in positiekleding om er tijdens je zwangerschap stijlvol en comfortabel bij te lopen, maar ook voor een complete garderobe voor je baby of kind te shoppen met de leuke merken die gevoerd worden in de kledingmaten 44 t/m 128 en voor de basisbenodigdheden van de babyuitzet.

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Pure Joys ook nog eens heel veel cadeauartikelen.

Tijdens de feestelijke opening worden er traktaties uitgedeeld en ontvangt elke betalende klant een kleine attentie.